maanantai 23. tammikuuta 2017

pietarin tuliaiset


pietarissa tuli kirjoitettua kyllä kauneimmat kortit kavereille ja sukulaisille! ostettiin kaikki kortit nevsky prospektilta kirjakaupasta, jota pidetään vanhassa singerin tehtaassa kazanin kirkkoa vastapäätä. se oli muutenkin visiitin arvoinen paikka!


tässä toinen ostospaikka nevskillä, mitä fiilistelin tosi lujaa! natura siberica on luonnonkosmetiikkabrändi, jolla on liikkeitä venäjän lisäksi myös esimerkiksi virossa, bulgariassa, espanjassa ja tanskassa. olisin mieluusti ostanut liikkeestä vaikka mitä, mutta tällä kertaa koin tarvetta vain käsivoiteelle, jalkakuorinnalle ja jalkavoiteelle. hintaa näillä oli yhteensä alle 20€.

 
kävimme myös galeria-ostoskeskuksessa sunnuntaina, kun meillä oli luppoaikaa. sieltä en ostanut mitään muuta kuin tuon bershkan harmaan midihameen. ostoskeskuksesta löytyi monia liikkeitä, joita ei suomessa ole lainkaan (pull&bear, stradivarius, bershka, topshop...), mutta valikoima kyllä oli erilainen kuin muualla kyseisissä liikkeissä. oli hyvin paljon tekoturkista, eläinkuoseja, karvakauluksia...

eli ei ihan napannut.


söpöt vihkot löytyivät kirjakaupasta (alle euron kipale)


eihän venäjältä oikein voi lähteä ostamatta vodkaa...

putin-suklaa kuuluu mielestäni myös asiaan.



pietarissa en mitenkään pysynyt immuunina turistikrääsälle. maatuskat ovat mielestäni niin symppisjuttu, että oli pakko itsekin löytää sellainen. päädyin ostamaan tuollaisen melko pienen perinteisen, koska isot ja koristeelliset monta pikkunukkea sisältävät maatuskat olivat hinnaltaan minulle liikaa (hieman vajaat tai yli sata euroa). 

* * *

en koe ostaneeni mitään turhaa, jokaiseen ostokseeni olen tyytyväinen ja kaikkia niitä tulen oikeasti käyttämään. täsmäshoppailua, sanoisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti