perjantai 27. tammikuuta 2017

pienpanimoelämyksiä





poikaystävälleni maistuu jos jonkinlainen pienpanimo-olut ja hifistelymallas, enkä itsekään enää ole täysin nirso mitä oluisiin tulee. tästä syystä olin tehnyt hieman taustatyötä ennen reissuamme. redrum-baarin bongasin jostakin matkablogista ja se oli kyllä erittäin viihtyisä paikka. siellä istuessa aika tuntui kuluvan kuin siivillä ja juomavaihtoehtoja olisi ollut vaikka kuinka. fiilistelimme baarin ilmapiiriä, rentoa baarimikkoa ja kirjaa lukevia asiakkaita. itse join täällä jotain vadelmaista olutta ja poikaystävän kurkkuun kulahti hunajabisse.

käväisi mielessä se, että kohtuuhintaisia vastaavan profiilin paikkoja ei helsingissä ole mitenkään liikaa, ja jotain tällaista kaipaisimmekin tänne oman kulman taakse. 

Nekrasova Ulitsa 26 




toisessa paikassa kävimme paikallisoppaamme opastuksessa, ja siksi nimi ja osoite vaativat hieman kaivelua. täällä ilmapiiri oli myöskin kovin viihtyisä ja täältä sai myös siideriä (jes!). useimmiten venäjällä saa kuulemma kaikista kuppiloista myös jonkinlaista ruokaa, ja näin oli myös tämän paikan kohdalla. sitä emme kuitenkaan illallisen jälkeen enää venyneet testaamaan :-D

gastrobar odnogo uma malo
Furshtatskaya Ulitsa 37


joku voisi ehkä kutsua näitä hipsterihoukuttimiksi, mutta minkä sille tekee jos tällainen urbaani ympäristö ja tarjotut oluet miellyttävät? suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti