tiistai 29. joulukuuta 2015

vuoteni instagramissa

tältä näyttivät mun yhdeksän suosituinta kuvaa instagramissa 2015

9. tiivistys mun sooloartistiprojektin musiikkivideokuvauksista, tässä kuvassa on kyllä näkyvillä se intensiteetti millä jengi teki melkein viidentoista tunnin työpäivän. ei voi muuta kuin olla kiitollinen ja ylpeä!



8. finlandia-talo myötätuntovalaistuksissa ranskan terroristi-iskujen jälkeisenä sunnuntaina. alla lainaus kuvatekstistä, siinä ajateltavaa jokaiselle myös vuodelle 2016.

every act of solidarity should be respected, not criticized. every soul lost in this madness is equally important, no matter where these things happen. this amount of empathy should be able to change the world. that's what we should at least believe, together. 



7. me maailman romanttisimmalla pikkukujalla provencen arlesissa ranskassa :-) päivä oli lämmin ja vatsa täynnä macaronseja ja croissuja, tietenkin




6. ja tässä taas me, tällä kertaa tallinnan laivallaaaaaa :'''---D

5. kutsuisin tätä ehkäpä vuoden yllättäjäksi: pätkis-jäätelöpurkki forssan citymarketin lattiaa vasten. jäätelö oli kyllä toki hyvää, mutta silti suosin pätkistä patukan muodossa jatkossa.


4. ensimmäisen singlejulkaisuni kansikuva, jonka postasin julkaisupäivänä myös instagramiin. itse biisihän löytyy täältä: emmi hakala - tässä ja nyt


3. matalimmalla palkintopallisijalla ihan itse meitsi, poseeraamassa marseillen pääkadulla päälläni uusi rokkitakki


2. toisella sijalla meikäläinen sen jälkeen, kun tässä ja nyt saatiin purkitettua ja itse sain soittaa alttoviulua ja viulua pitkästä aikaa. ilme kertonee fiiliksen.



1. tadaaa, voittajaksi selviytyi potretti sibeliuksen 150-vuotisjuhlapäivästä! olin tuomiokirkon portailla mukana laulamassa juhlafinlandian ylioppilaslakki päässä, ja hetkihän oli hieno :-)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti