tiistai 29. maaliskuuta 2016

with hope in your hands





ha!

ensin en kirjoita pitkään aikaan, ja sitten tarjoilen teille vain jotakin instagram-jämiä, sori !!! (ai niin saa seurata, @emskiina)

kuukausi vaihtuu taas, apua. kohta tulevat pääsykokeet ja mun sooloartistiurani ensimmäinen bändikeikka turun gongissa eli maailman legendaarisimmalla ex-klubilla. ja tietysti kaikki kouluhommat pitää palauttaa ja suoriutua solfatenteistä ja jazz-teoria-tenteistä ja alkaa lenkkeillä (=ei vain laahustaa töölönlahdella ottamassa kuvia vaan ihan oikeasti nyt täytyy alkaa juosta).

mutta muutama päivä sitten kevät päätti ihan todella liittyä mukaan keimeihin. keväässä on jotain, mitä ei koe minään toisena vuodenaikana. tuntuu kuin elämän kyydissä ajais hetken aikaa aivan törkeää ylinopeutta, keuhkot täyttyy raikkaasta ilmasta ja aurinko suoristaa selkärangan talvikyyrystä. musa alkaa kuulostaa paremmalta. peilikuva alkaa näyttää paremmalta. aamuisin herääminen alkaa tuntua paremmalta. festarien esiintyjälistaukset alkaa kuulostaa ihan tosissaan paremmalta (pori jazz i'm so yours).

elämä alkaa tuntua paremmalta.

taidan taas elää elämäni kevättä.

1 kommentti: